Nikotinamid hatékonysága

Kiadási dátum:2024-05-13

niacinamide, másnéven B3 -vitamin, egy víz-szolbulus vitamin, amely széles körben megtalálható az élelmiszer- és bőrápolási termékekben. Különféle funkciókkal rendelkezik az emberi testben, ideértve a bőr egészségének fenntartását, az anyagcserét előmozdítását és a bőrgátló funkciójának javítását. Ezért aniacinamidot széles körben használják a bőrápolási termékekben, hogy tápanyagokat és hidratáló hatásokat biztosítsanak a bőr igényeinek.


first: Fehérítés, fade foltok

melanin a bőr sötétedésének egyik fő oka, és anikotinamid gátolja a tirozináz aktivitást, ezáltal csökkentve a melanin szintézist. Ez azt jelenti, hogy aniacinamidot tartalmazó bőrápolási termékek használata segíthet csökkenteni a foltok és az unalmasság, ami egyenletesebb és világosabb bőrszínt eredményez. Ez a fehérítő út azonban visszafordítható, egy klinikai kontrollos kísérletben, amely 5% és 2%niacinamid hidratálót és rendes hidratálót alkalmaz, anegyedik ésnyolcadik héten azt találták, hogy aniacinamid csoport használatának csökkenése volt a pigmentációban, és An. A bőr fényéneknövekedése, amelynek 5% -os koncentrációja szignifikánsan különbözött, mintnem használt, és 2%nem különbözött szignifikánsan. Sőt, aniacinamid 18. héten történő abbahagyása után a csökkent pigmentfoltok megismételték, ésnem volt szignifikáns különbség a kontrollcsoporthoz képest. Javasoljuk, hogy anikotinamid a színkorlátot koncentrációban csökkenti, és a színfoltok a abbahagyás után visszanyernek. Antioxidáció


in egy randomizált dupla
blind kontrollos vizsgálat 50 fehérnőből, aniacinamid 5% -os koncentrációjátnapi kétszer használták 12 héten keresztül, a bőrmechanizmus a 8. héten, a bírságon jelentősen javult. A vonalak és a ráncok szignifikánsan csökkentek, és a bőr 12 hét után rugalmasabbá vált, a szín és az eritéma szignifikánsan csökkent, a sötét sárga szignifikánsan csökkent, és a bőr fényesebb volt. Hidratáló hatása az egyik legjobb, egy tanulmányban,napi kétszer kétszeresniacinamid -hidratáló és szokásos hidratálót használva, összehasonlítva 4 héttel később, hogy aniacinamid -csoport használata a ceramid bőr kutikulájában, a szabad zsírsavak és a koleszterinszintekben. megnövekedett, az epidermális vízveszteség aránya jelentősen csökkent, és a bőr rugalmassága és fényessége szintén megfelelőnövekedési tendenciát mutatott.

ceramide a bőrgát fontos alkotóeleme. Aniacinamid fokozza a bőrgát funkcióját azáltal, hogynöveli a corneum stratum -tartalmát, csökkenti a transzdermális vízvesztést és javítja a bőr ellenállását. Ezenkívül aniacinamid elősegítheti a fehérje szintézisét az epidermális rétegben, így aniacinamidot széles körben használják a bőrápolási termékek anti -naging termékeiben is. Anikotinamidot tartalmazó bőrápolási termékek hosszú távú használata javíthatja a bőr textúráját, és jelentősen csökkentheti a finom vonalakat és a ráncokat.

Küldje üzenetet e szállítónak

  • Nak nek:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Üzenet:
  • Az emailem:
  • telefon:
  • Nevem:
Légy óvatos:
A rosszindulatú levelek küldése, ismételt bejelentése, a felhasználó befagyasztása
Ez a szállító 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Jelenleg nincs kérdése ennek a terméknek.
top