A csővezeték korrózió megelőzése enyhíti a pusztító hibákat

Kiadási dátum:2021-04-28


&#  

      

   

A korrózió a természetes folyamat, ahol

101; A fémből készült anyagok elektrokémiailag reagálnak a környezetre és romlik.

A megfelelő mérnöki és megelőző karbantartásnélkül ez a korrózió természetes folyamatának romlása a csővezeték-incidenseknövekvő frekvenciáját eredményezi.

A jó hír az, hogy a megfelelő csővezeték-megfigyeléssel és karbantartás, a korrózió teljesen kezelhető. Az üzemeltetők képesek felhasználni a meglévő technológiákat, hogy biztosítsák e kritikus eszközök integritását, és megakadályozzák a káros károsodásokat.

Two korrózió kategóriái a csővezetékeknél

pIpeline korrózió két elsődleges kategóriába bonthatók.

Belső korrózió, amely körülbelül \\ t N12% NOF minden incidens, a csővezeték belsejében, míg a külső korrózió, amely körülbelül 7 N8%n8% -ot eredményez minden csővezeték-incidens, a cső külső részén következik be.

PIline korrózióvédelem stratégiák Külső és belső korrózióstwo elsődleges mérséklési stratégiákat alkalmaznak a csővezetékek külső korróziójának megelőzésére:

 PIPELINE COATOK  CATHODIC VÉDELEM


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n A csővezetékek határozatlan ideig tarthatnak. Bár ez egyszerű, a csővezeték bevonatok sohanem tökéletesek, és az építés és a degradáció során az idő múlásával károsodnak, míg a katódos védelem egy komplex folyamat, amely folyamatos \\nmónitoring \\nand kiterjedt \\ntesting, kombinálva a rendszeres karbantartáshoz, hogy hatékony legyen. N \\ N Ninternal korrózió, A legtöbb esetben a szennyeződések eredménye a csővezeték által szállított termékben előforduló szennyeződések eredménye. Közös szennyező anyagok közé tartoznak az oxigén, a hidrogén-szulfid, a szén-dioxid, a kloridok és a víz. \\ NMany változók befolyásolhatják egy adott belső korróziós reakció természetét és mértékét egy csővezetéken: \\n \\ncontaminant koncentrációk \\n \\n a szennyeződések kombinációja A \\n \\n \\ NOlcsónyomás és sebesség \\n \\n \/nopeline geometria és holdeline-pont \\n \\n \/noperációs hőmérséklet \\n \\n \/noper méteres tényezők \\n \\n rother faktorok \\n A CIPELINE \\ N NINTERNAL CELPELINE COATINGS \\ N NINGÁTÁS A korróziógátlók \\n \\nA belső csővezeték-tisztítás A szennyeződések felhalmozódásának eltávolítása a külső, mind a belső korrózió, a rendszeres felügyeleti és vizsgálati programok kombinációjával kombinálva Megfelelő mérséklési stratégiák, amelyek bármely \\ NPIPELINE INTEGRITE menedzsment kritikus részét képezik \\nprogram. \\ N A megfelelő végrehajtás esetén a korrózió hatékonyan lehet Ottrolled, biztosítva, hogy a csővezetékek biztonságosak maradjanak a korrózióból. \\n \\n \\n \\n \\n

Küldje üzenetet e szállítónak

  • Nak nek:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Üzenet:
  • Az emailem:
  • telefon:
  • Nevem:
Légy óvatos:
A rosszindulatú levelek küldése, ismételt bejelentése, a felhasználó befagyasztása
Ez a szállító 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Jelenleg nincs kérdése ennek a terméknek.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Munka megnevezése: Sales Manager

Osztály: Overseas Business Department

Cég telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Lépjen kapcsolatba velünk

Mobiltelefon: +86 15610665825

Weboldal: mmoanode.infohub2b.com

Cím: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Intelligens telefonos óra, Bluetooth óra
Teljes képernyős okos telefon
Nappali szuper hűvös akvárium
Női ultra hosszú szexi szempillák
Táplálkozási Super C-vitamin Juice Drink
Kényelmes kültéri asztal
Nagyon intelligens színes nyomtató
Kültéri nagy ventilátor
Prémium vörösbor
Nagyon kicsi, kényelmes USB tárolólemez
top